Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden behoort met 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een breed assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. Bij Nationale Nederlanden werken 6000 medewerkers. Nationale Nederlanden ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen.

 


Nationale Nederlanden en de NN Group

NN Group is een verzekeraar en vermogensbeheerder die actief is in achttien landen, waaronder Japan en veel Europese landen. Met circa 11.500 medewerkers biedt NN Group een uitgebreid assortiment van producten en diensten op het gebied van pensioenen, verzekeren, beleggen en bankieren. NN Group bestaat uit 2 onderdelen; Nationale-Nederlanden, NN (voorheen ING Insurance) en NN Investment Partners (voorheen ING Investment Management). Op 2 juli 2014 werden zij gezamenlijk de NN Group. De NN Group is genoteerd wil haar aandelen in NN Group voor 31 december 2016 afstoten. Dit is afgesproken met de Europese Commissie.

 


Nationale Nederlanden wereldwijd

De 15 miljoen klanten van NN Group variëren van particulieren en midden- en kleinbedrijf tot grote ondernemingen en institutionele banken. Nationale Nederlanden bedienen klanten via onafhankelijke adviseurs, verzekeringsagenten, banken, eigen websites en call centers. NN Group’s organisatie voor vermogensbeheer, NN Investment Partners, biedt haar diensten aan in diverse landen over de wereld, in Europese landen, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Azië. NN Investment Partners heft haar hoofdkantoor in Nederland staan.

 


Dienstverlening Nationale-Nederlanden

U heeft verschillende mogelijkheden om zaken met Nationale Nederlanden te doen of onze producten af te sluiten. Wilt u zich laten adviseren over de producten? Dan heeft u de keuze tussen een onafhankelijk adviseur, een gevolmachtigd agent of een adviseur van Nationale-Nederlanden.  Heeft u geen advies of begeleiding nodig? Dan kunt u bij Nationale-Nederlanden een aantal producten telefonisch of online afsluiten.

 


Beloningsbeleid Nationale-Nederlanden

Het beloningsbeleid van Nationale-Nederlanden is er op gericht om een aantrekkelijke werkgever te zijn en de medewerkers een adequate beloning te geven. Ze koppelen een juiste beloning aan onze bedrijfsdoelstellingen, te weten het voeren van een solide onderneming, het beheersen van risico’s en een zorgvuldige behandeling van klanten.