Inshared

Inshared is onderdeel van Delta Lloyd, Delta Lloyd is een financiële dienstverlener en onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Met verzekeringen en bancaire producten voor zowel de particuliere als zakelijke markt zijn ze een totaaldienstverlener. Inshared werkt uitsluitend digitaal. De dienstverlening van Inshared vindt dus plaats via internet. Hierin is Inshared niet uniek, de meeste verzekeraars hebben zich de laatste jaren net als inshared gekozen voor internet.


 

Autoverzekering

Een autoverzekering gaat om het afhandelen van eventuele schades, bij de autoverzekering van Inshared staat dit centraal. Zo merkt u het verschil als het gaat om schade service. 24 uur per dag en 7 dagen per week is de alarmcentrale voor u bereikbaar en bovendien kan ruitbreuk of een beschadigde ruit ook 24 uur per dag en 7 dagen per week hersteld worden. Voordelen van Inshared zijn:
•Meteen 60 % no-claim korting
•Maximaal 80% no-claim korting
•No-claim korting ook geldig op tweede auto
•Altijd zelfde eigen risico, ook duurdere auto’s en beginnende rijders
•Regeling bij totaal verlies
•Geen contract
•Mogelijkheid eigen risico te verhogen, daardoor lagere premie


 

Regeling bij totaal verlies

Bij Inshared heeft u een regrecht op een regeling bij totaalverlies, dus bij diefstal of total loss. Hierdoor krijgt u meer uitgekeerd als de oorspronkelijke dagwaarde en wordt het mogelijk gemaakt een gelijkwaardig voertuig te kunnen kopen.


 

Nieuwwaarde regeling

Inshared heeft een nieuwwaarde regeling. De nieuwwaarde regeling is geldig voor auto’s van 12 maanden tot 36 maanden. De eerste 12 maanden ontvangt u een volledige uitkering bij totaal verlies. Dit houdt in dat de nieuwwaarde uitgekeerd krijgt. Van 12 tot 36 maanden ontvangt u de nieuwwaarde min 1.5% afschrijving per maand.


 

Aanschafwaarde regeling

Als uw auto een tweedehands auto en tussen de 1 en 5 jaar oud is dan geldt de aanschafwaarde regeling. Dit betekent dat u drie jaar lang recht heeft op de aanschafwaarde bij totaal verlies.


 

Dagwaarde regeling

Als u niet meer in aanmerking komt voor de bovengenoemde regelingen heeft u recht op de dagwaarde regeling. U krijgt de dagwaarde plus 10 procent uitgekeerd.