Ditzo

Ditzo is onderdeel van de groep van ASR Nederland N.V., een label van ASR Schadeverzekering N.V. (Kamer van Koophandel nummer 30.03.18.23). Ditzo is een internetverzekeraar. Bij Ditzo sluit de consumenent dus de verzekeringen af via internet. Ze geven geen advies. Voor advies kan de klant terecht bij de moedermaatschappij a.s.r. A.s.r. werkt samen met adviseurskantoren door heel Nederland.


De mogelijkheid om zelf je verzekeringen samen te stellen

Bij Ditzo kan de klant verzekeringen zelf aanpassen. Dit geldt niet voor Prepaid Pechhulp en de zorgverzekering. Verzekeringen sluit je af voor een jaar. Daarna kan er op elk moment opgezegd worden, met een opzegtermijn van minimaal een maand.

Verzekeringen van Ditzo

Verzekeringen die ASR Schadeverzekering voor Ditzo heeft ontwikkeld (aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering, inboedelverzekering, woonhuisverzekering en reisverzekering) Verzekeringen die ARAG SE (rechtsbijstandverzekering) en Allianz Global Assistance (PrePaid Pechhulp) met Ditzo heeft samengesteld. In oktober 2007 is Ditzo gestart met autoverzekeringen. In 2008 volgden de woonhuisverzekering, de inboedelverzekering, de aansprakelijkheidsverzekering, de reisverzekering en de rechtsbijstandverzekering. Om vervolgens in 2011 ook de zorgverzekering aan de verzekeringsproducten toe te voegen.