Centraal Beheer

Centraal Beheer is een van de grootste verzekeraars van Nederland en is lid van de Achmea Groep. Bij Centraal Beheer verzekeraar staat transparantie voorop, duidelijkheid, zekerheid en gemak zijn dan ook vanzelfsprekend. Door het behaalde Keurmerk Klantgericht Verzekeren moet Centraal Beheer voldoen aan de door het keurmerk opgestelde eisen en voorwaarden.


Autoverzekering

Bij centraal Beheer kunt u vrij precies bepalen waarvoor u verzekerd wilt zijn. Zo mag u bijvoorbeeld zelf bepalen of u een eigen risico wilt hebben of hoe hoog het eigen risico mag zijn. Uiteraard is dit van invloed op de hoogte van het eigen risico.
Ongeveer 645.000 mensen hebbeneen autoverzekering afgesloten bij Centraal Beheer.


 

Accessoire dekking

autoverzekering-centraal
Met een autoverzekering van Centraal Beheer bent u voor alle accessoires die bij uw auto horen standaard gedekt. Hierbij kunt u aan alles denken wat er op of aan de auto gemonteerd is, als onder andere een cd-speler, maar ook metallic lak of een trekhaak. Voor deze dekking bent u onbeperkt verzekerd en u betaald hier geen extra premie voor, dit zit standaard in de autoverzekering

Bagagedekking
Uw bagage is met een autoverzekering van Centraal Beheer gedekt voor maximaal € 250,-. Onder bagage valt alles wat niet aan uw auto gemonteerd heeft, maar spullen die u los in uw auto heeft liggen. Denk hierbij aan tassen, een jas of een los navigatiesysteem.