Autoverzekering

In onze vergelijker vindt u in ieder geval deze aanbieders

In onze vergelijker vindt u onder andere de volgende autoverzekering aanbieders. Voor een volledig overzicht van alle autoveverzekering aanbieders in onze vergelijker klikt u hier. Waarom meer betalen als u er snel achter kunt komen of er een autoverzekering is die u geld oplevert.

Logo Nationale Nederlanden
Logo Aegon
Logo OHRA
Logo Ditzo
Logo Inshared
Logo Unive
Logo FBTO
Logo Centraal Beheer Achmea

 


 

Op zoek naar een goedkope autoverzekering?

Op zoek naar een autoverzekering? Met de autoverzekering vergelijker vindt u snel de goedkoopste autoverzekering voor u. Waarom te veel betalen als u snel kunt besparen ? Vul uw kenteken in en de vergelijker doet het werk voor u. Een makkelijke, snelle en betrouwbare weg naar uw goedkope autoverzekering

Alle genoemde tarieven in de vergelijker zijn inclusief BTW.


 

Bespaar honderden euro’s per jaar op uw autoverzekering!

Ga ook op zoek naar de goedkoopste autoverzekering. Autoverzekeringen vergelijken is geld besparen. Ook u kunt honderden euro’s per jaar besparen op uw premie. Op zoek naar de goedkoopste autoverzekering kan u jaarlijks vele honderden euro’s besparen. Verzekeraars bieden steeds hogere overstapkortingen voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw premie op onze site en profiteer van veel voordeel.

 


Dekkingsvarianten

Elke autobezitter in Nederland moet op zijn minst een WA-verzekering afsluiten. Geen verzekering betekent de kans op een hoge boete en geen vergoeding bij schade. Een WA-verzekering geeft beperkte dekking. U kunt ook kiezen voor een WA beperkt casco en een WA volledig casco (All Risk). Deze autoverzekeringen geven een uitgebreidere dekking bij schade.

WA
Een WA autoverzekering geeft de minste dekking, namelijk alleen voor de schade die u bij de ander veroorzaakt. Kiest u voor deze vorm dan is het enige waar u op moet letten de prijs. Aanbieders hanteren namelijk grotendeels dezelfde voorwaarden.

WA+
De WA+ autoverzekering is een uitgebreidere autoverzekering dan de WA. U bent met deze verzekering ook gedekt tegen bijvoorbeeld inbraak, diefstal en brand.

All Risk
All risk betekent een volledige dekking. Grootste verschil is dat deze verzekering bij een ongeval ook de schade aan uw eigen auto vergoed. En bij totaalschade krijgt u de dagwaarde of de nieuwwaarde van uw auto uitgekeerd. Dit verschilt per verzekeraar. Let hier dus op bij het afsluiten van uw All Risk autoverzekering.

Budget
Steeds meer aanbieders hebben naast de WA+ en All Risk verzekering een budget verzekering. Grootste verschil is dat het eigen risico hoger is en de nieuwwaarde regeling meestal ontbreekt. De budget verzekering kan interessant zijn als uw auto tussen de 3 en 6 jaar oud is. De nieuwwaarde regeling geldt namelijk alleen voor auto’s tot 3 jaar.


Wij zijn onafhankelijk en altijd up to date

Autoverzekering-vergelijken.net is volkomen onafhankelijk. Wij hebben geen rechtstreekse contracten of afspraken met verzekeraars. De aanbiedingen in de vergelijker worden centraal aangeleverd en beheerd. Zodoende heeft u altijd een actueel overzicht van de prijzen van de goedkoopste premies voor uw autoverzekering. Uw overstap wordt direct automatisch doorgegeven aan de betreffende verzekeraar, dus u hoeft niet eerst in te schrijven bij ons. U sluit direct uw nieuwe contract af met de gekozen verzekeraar.